Parvekelasit ja kaiteet

Parvekelasit pidentävät parvekkeen käyttökautta

Parvekelasit antavat asunnollesi uuden elämän! Parvekelasien ansiosta parvekkeen käyttöaika pitenee alkukeväästä ja loppusyksystä, erityisesti kun käytössä on lämpölasi. Lumi, sade ja syksyn lehdet pysyvät parvekkeen ulkopuolella, etkä joudu jatkuvasti siivoamaan parveketta lumesta ja roskista.

Lasitettu parveke eristää kylmää ja vaimentaa liikenteen melua, erityisesti lämpölasi antaa parvekkeelle runsaasti lisää käyttöaikaa kesän lisäksi.

Parvekelasit eristävät pakkasella kylmää, ja voit saavuttaa tuntuvaa energiansäästöä. Helteellä lasit puolestaan pitävät kuuman ilman asunnon ulkopuolella. Parvekelasien ansiosta myös asuntoon kantautuva liikenteen melu vaimenee.

Sisusta lasitettua parveketta monipuolisesti

Parvekelasien ansiosta voit sisustaa parveketta huomattavasti monipuolisemmin. Voit esimerkiksi käyttää parvekkeella sellaisia huonekaluja, jotka eivät kestä suoraa sadetta tai lunta. Lisäksi voit sisustaa parveketta myös kevyemmillä esineillä, sillä lasituksen ansiosta tuuli ei pääse heittelemään esineitä sinne tänne.


Kotimaiset Nika-parvekelasit asennettuina

Meiltä saat kotiisi kotimaiset Nika-parvekelasit, jotka kestävät aikaa ja suomalaisia sääolosuhteista. Nämä parvekelasit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Voit halutessasi avata parvekelasit kokonaan, joten niiden peseminen myös ulkopinnoilta onnistuu helposti. Nika-parvekelaseja voit liu’uttaa kulmien yli, ja siksi ne sopivat hyvin myös monikulmaisille parvekkeille.

Asentamamme alumiiniset kaidejärjestelmät ovat huoltovapaita ja kestäviä. Kaidejärjestelmä sopii yhteen Nika-parvekelasien kanssa.

Lue lisää valmistajan sivuilta: http://www.nika.fi

Teemme parvekelasien toimituksia ja asennuksia noin 200 kilometrin säteellä Mikkelistä.