Parvekelasit

Parvekelasit pidentävät parvekkeen käyttökautta

Parvekelasit antavat asunnollesi uuden elämän! Parvekelasien ansiosta parvekkeen käyttöaika pitenee alkukeväästä ja loppusyksystä. Lumi, sade ja syksyn lehdet pysyvät parvekkeen ulkopuolella, etkä joudu jatkuvasti siivoamaan parveketta lumesta ja roskista. Pakkasella parvekelasit eristävät kylmää, ja voit saavuttaa tuntuvaa energiansäästöä. Helteellä lasit puolestaan pitävät kuuman ilman asunnon ulkopuolella. Parvekelasien ansiosta myös asuntoon kantautuva liikenteen melu vaimenee.

 

Kotimaiset Nika-parvekelasit asennettuina

Meiltä saat kotiisi kotimaiset Nika-parvekelasit, jotka kestävät aikaa ja suomalaisia sääolosuhteista. Nämä parvekelasit ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia. Voit halutessasi avata parvekelasit kokonaan, joten niiden peseminen myös ulkopinnoilta onnistuu helposti. Nika-parvekelaseja voit liu’uttaa kulmien yli, ja siksi ne sopivat hyvin myös monikulmaisille parvekkeille.

Asentamamme alumiiniset kaidejärjestelmät ovat huoltovapaita ja kestäviä. Kaidejärjestelmä sopii yhteen Nika-parvekelasien kanssa. Teemme parvekelasien toimituksia ja asennuksia noin 200 kilometrin säteellä Mikkelistä.

Lue lisää valmistajan sivuilta: Nika

Mikkelin Lasiasennus Ky

Näverikatu 1
50170 MIKKELI

Ota yhteyttä!

jani.paakkunainen

(at)mikkelinlasiasennus.fi